vineri, 24 februarie 2012

Cum crestem page rank-ul Google

Dacă aveţi Bara de instrumente Google instalate pe computer, probabil ştiţi ce este PageRank.
Dacă nu, aceasta este o valoare numerică de la  1 - 10  pentru site-uri care 1 înseamnă că un site este important şi 10, că un site este foarte important.

O modalitate buna de a creşte dvs. Google PageRank este de a controla link-urile dvs..
Dacă aveţi prea multe link-uri pe o pagina web, PageRank-ul paginii,  poate scădea.

Acum, acest lucru nu înseamnă a avea zece sau douăzeci de link-uri de pe o pagină nici de gând să-ţi fac rău, sau că nu ar trebui să va legaţi la alte site-uri.

Iar daca aveţi  multe link-uri spre site-ul dvs PageRank Google creste  "cu o conditie ca linkurile spre site-ul dvs  sa fie defollow"

Cu alte cuvinte, nu trebuie să bagati site-ul in 100 de site-uri Nofollow  mai bine 1 site dar sa fie defollow

Recomanda sa va inscrieti in directoare defollow  si sa comentati pe site-uri dofollow sunt 2 metode bune de a aduce linkuri siteului tau si  si de a creste page rank-ul Google.

 Atentie nu recomand sa va inscrieti in mai mult de 200 de directoare pe saptamana daca depasi veti fi penalizat de google


Un comentariu:

  1. Ideea e ca am modificat radical structura http://www.accrcgorj.ro in sensul ca l-am targetat pe anumite cuvinte cheie cum ar fi: cursuri, formare profesionala, autorizatii CNFPA, autorizatii ISCIR. Pentru aceste cuvinte as dori sa ocup primele 3 pozitii in Google. Sfaturi?

    RăspundețiȘtergere